Broqueta de carn de vieira amb gamba austral i maionesa d’all negre

Broqueta de carn de vieira amb gamba austral i maionesa d’all negre

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d'oliva i sal
  • •   2 grans d'all negre
  • •   Pebre vermell
  • •   12 palets de broqueta
  • •   Per a la maionesa d'all negre:
  • •   1 ou
  • •   Un raig de vinagre
  • •   250 ml d'oli d'oliva suau i 125 ml d'oli de gira-sol
  • •   4 cabeces d'alls negres
  • •   Un polsim de sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues de gamba austral en un recipient amb reixeta en la nevera. Descongela la carn de vieira de la mateixa manera o bé submergint-la en aigua freda el amb el seu propi envàs al buit tancat.

 

Talla a làmines dos grans d’all negre; salta les làmines i reserva-les. En la mateixa paella, salta les cues de gamba i també reserva-les. Tot seguit, salta la carn de vieira amb una mica més d’oli i retira.

 

Fes una maionesa amb les cabeces d’alls negres: posa l’ou, els alls negres pelats, la sal i el vinagre en un got per poder triturar. Tritura i després aboca l’oli lentament, per tal que vagi emulsionant la salsa. Si cal, rectifica de sal.

 

Munta les broquetes. En un plat, fes unes pinzellades amb la maionesa d’all negre, col·loca les broquetes, empolvora amb una mica de pebre vermell i decora amb les làmines d’all negre.

Cuina Broqueta de carn de petxina del nord amb gamba austral i maionesa d’all negre amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits