Bacallà amb chutney de pastanaga

Bacallà amb chutney de pastanaga

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
361 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de rodanxes de pastanaga
  • •   2 cullerades de tomàquet fregit
  • •   4 cullerades d’oli de oliva
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   2 cullerades de sucre morè (opcional)
  • •   Barreja de pebres
  • •   Sal
  • •   Clara d'ou
  • •   Gingebre en pols
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà sobre un recipient amb reixeta a la nevera. A continuació, talla’l en 3 parts, enfarina, fregeix i reserva.

Posa els daus de julivert en un got i cobreix-los amb oli. Barreja-ho bé quan s’hagin descongelat.

En una cassola, escalfa l’oli i sofregeix la pastanaga directament congelada. A mitja cocció, afegeix els daus d’all i, a continuació, la ceba.

Salpebra, afegeix les espècies i el tomàquet. Si vols, pots afegir una mica de sucre. Afegeix també el vinagre i deixa reduir. Allarga amb una mica d’aigua.

Finalment, rectifica de sal, afegeix el bacallà a la cassola de chutney i tapa. Cuina 1 minut i serveix amb una mica d’oli de julivert per sobre.

 

 

 

Cuina Bacallà amb chutney de pastanaga amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits