Bacallà gratinat amb allioli d'alls negres

Bacallà gratinat amb allioli d'alls negres

Dificultat Mitja
25 min
Segon plat
481 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el bacallà a la nevera, en un recipient amb reixeta. 

Per l’allioli: pela els alls negres i tritura’ls amb una mica d’aigua. Afegeix 1 dau d’all trossejat la Sirena i maionesa. 

En una cassola comença a sofregir, directament congelats, els alls tendres, afegeix les carxofes i, finalment, els espàrrecs. Salpebra i afegeix dos daus d’all trossejat, el julivert i el vi blanc. 

Disposa en cassoletes i afegeix per sobre del bacallà.

Cuina al forn 10 minuts. Retira’l, cobreix-lo amb l’allioli i torna a posar-lo al forn per gratinar.

Si no tens alls negres, pots fer la mateixa recepta amb allioli i tinta de sípia.

Cuina Bacallà gratinat amb allioli d'alls negres amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits