Marmitako de tonyina

Marmitako de tonyina

Dificultat Baixa
35 min
Segon plat
395 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   700 g de patates
  • •   3 u. de pebrot de romesco. (Remullar en aigua calenta i retirar la polpa)
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els daus de tonyina en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

En una cassola amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, a foc fort i, posteriorment, afegeix-hi l’all i el pebrot tricolor.

Deixa-ho ofegar a foc baix fins que quedi tot tendre i afegeix-hi la polpa del pebrot de romesco i el sofregit amb el brou de peix directament congelat.

Quan estigui tot ben ofegat, afegeix-hi les patates trossejades.

Cobreix les patates amb l’aigua i condimenta-ho amb sal.

Deixa coure a foc baix fins que les patates estiguin bé.

Afegeix-hi els daus de tonyina amb punt de sal i el dau de julivert directament  congelat.

Quan torni a bullir suaument, retira del foc, rectifica de sal si cal i deixa-ho reposar tapat durant 2 minuts.

 

Nota: Si vols, pots triturar les verdures abans d’afegir les patates. Si utilitzes la tonyina directament congelada, afegeix els daus al guisat mantenint-los a foc baix durant 5-7 minuts. Com a verdura es pot utilitzar la barreja per a sofregit la Sirena.

Cuina Marmitako de tonyina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits