Gratinat de bròquil i coliflor amb gambes

Gratinat de bròquil i coliflor amb gambes

Dificultat Mitja
15 min
416 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues pelades de gamba austral a la nevera, en un recipient amb reixeta.

Bull la verdura directament congelada durant uns 5 minuts. Cola, refreda i reserva.

Escalfa el sofregit de tomàquet i aboca-hi la beixamel. També hi pots posar romesco.

Sofregeix les gambes amb una mica d’oli, afegeix-hi l’all i, seguidament, la barreja de verdura.

Passa-ho  a una safata de forn, cobreix-ho amb la salsa i gratina-ho amb el formatge.

Cuina Gratinat de bròquil i coliflor amb gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat