Gratinat de bròquil i coliflor amb gambes

Gratinat de bròquil i coliflor amb gambes

Dificultat Mitja
15 min
416 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues pelades de gamba austral a la nevera, en un recipient amb reixeta.

Bull la verdura directament congelada durant uns 5 minuts. Cola, refreda i reserva.

Escalfa el sofregit de tomàquet i aboca-hi la beixamel. També hi pots posar romesco.

Sofregeix les gambes amb una mica d’oli, afegeix-hi l’all i, seguidament, la barreja de verdura.

Passa-ho  a una safata de forn, cobreix-ho amb la salsa i gratina-ho amb el formatge.

Cuina Gratinat de bròquil i coliflor amb gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits