Filets de salmón fingerfood

FILETS DE SALMÓ FINGERFOOD

Filets de salmón fingerfood

Dificultat Mitja
Segon plat
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa  una cassola a foc molt suau per potenciar l’aroma d’una fulla de llorer, un pessic generós d’orenga sec i una punteta de pebrot en pols fumat. Afegeix mig got d’aigua de mar per salar i un got d’aigua corrent per ajustar la concentració. Fes que bulli per a la infusió dels aromes, com en un brou.

 

Mentrestant retira l’embolcall del peix i talla els filets de salmó directament congelats en varetes, així ni es trenquen ni s’esmunyen entre els dits. Col·loca’ls en un recipient per al seu escaldat . Ara aboca el brou bullint pel damunt fins a submergir-los completament. Un sistema ideal per descongelar-los i cuinar-los suaument al seu punt.

 

Escalfa el forn a 200º i fica-hi les patates per forn La Sirena en una safata. En tan sols 10 minuts quedaran daurades i cruixents sense haver de fer servir oli.

 

En paral·lel presenta les pastanagues baby La Sirena a l’accessori de la teva olla per cuinar al vapor. Tapa-les i deixa que es coguin a foc mig uns minuts. Just abans de retirar-les afegeix les mongetes tendres i segueix dos minuts més.

 

Res més. Presenta tots els ingredients per separat, com els hi agrada als nens. Això si, ho pots acompanyar amb no més d’una cullerada de maionesa per a que no es puguin resistir... un plat per menjar com s’ho estimen més, amb els dits!!

 

Cuina Filets de salmón fingerfood amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits