Rap amb cloïsses i emulsió de cava

Rap amb cloïsses i emulsió de cava

Dificultat Baixa
35 min
Segon plat
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el rap la nit anterior deixant-lo en el frigorífic sobre un recipient amb reixeta. Una vegada descongelat, retira les capes de pell externa amb l’ajut d’un ganivet de fulla fina i esmolada.

 

Descongela les cloïsses submergint-les en aigua freda uns minuts abans d’utilitzar-les. Veuràs que a mida que es descongelen es van obrint. Canvia l’aigua per eliminar la possible sorra que puguin tenir i, finalment, escorre-les.

 

Escalfa una cassola, afegeix-hi un raig d’oli d’oliva i l’all trossejat directament congelat. Quan comenci a daurar-se, afegeix-hi la resta d’espècies i la pell de llimona i, finalment, el pebrot vermell. Quan aquest comenci a cuinar-se, posa-hi el cava i la resta d’oli d’oliva. Deixa-ho que bulli suaument i destapat uns 6-8 minuts per tal que el cava evapori l’alcohol i redueixi el màxim possible.

 

Passat aquest temps, abaixa el foc al mínim i introdueix el rap per tal que es vagi cuinant. Retira el rap de la cassola i reserva’l. Tritura tots els sucs i espècies fins a obtenir una salsa llisa i cremosa, estable i aromàtica. Rectifica la sal.

 

Col·loca el peix i les cloïsses en una safata i banya-ho amb l’emulsió amb cava ben calenta just abans de presentar-ho a taula.

 

Cuina Rap amb cloïsses i emulsió de cava amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
He llegit la Política privacitat