Fish and chips de salmó amb mongetes

Fish and chips de salmó amb mongetes

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
Preparació Mostrar Mostrar

En una safata de forn, posem les patates ben esteses i en una altra safata preparem la papillota (ja sigui amb un motlle de silicona o amb paper d’alumini), una base de mongetes fines i un llom de salmó. Amanim al gust amb una mica d’oli o llimona o herbes provençals, tanquem i cuinem al forn preescalfat a 180ºC durant uns 20-25 minuts. Tot dependrà de la potència de cada forn.

 

Després, només s’ha d’emplatar. Fem una base de patates ben daurades i posem a sobre les mongetes i, finalment, el salmó.

 

Si es prefereix, es pot amanir una vegada fora del forn amb una mica d’orenga o amb un raig d’oli, és més que suficient.

 

I ja tenim el plat tradicional britànic 100% fet en el forn en 20 minuts, ideal per sopar.

 

Cuina Fish and chips de salmó amb mongetes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits