Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Fish and chips de salmó amb mongetes
En una safata de forn, posem les patates ben esteses i en una altra safata preparem la papillota (ja sigui amb un motlle de silicona o amb paper d’alumini), una base de mongetes fines i un llom de salmó. Amanim al gust amb una mica d’oli o llimona o herbes provençals, tanquem i cuinem al forn preescalfat a 180ºC durant uns 20-25 minuts. Tot dependrà de la potència de cada forn.
Després, només s’ha d’emplatar. Fem una base de patates ben daurades i posem a sobre les mongetes i, finalment, el salmó.
Si es prefereix, es pot amanir una vegada fora del forn amb una mica d’orenga o amb un raig d’oli, és més que suficient.
I ja tenim el plat tradicional britànic 100% fet en el forn en 20 minuts, ideal per sopar.
Que fàcil que és menjar bé