Musclos amb salsa brava

Musclos amb salsa brava

Musclos amb salsa brava. Una recepta per a valents!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
205 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de tomàquet fregit
  • •   Barreja 5 pebres
  • •   Raig de vi blanc
  • •   1 bitxo caiena
  • •   Oli d'oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els musclos en el microones durant 3,5 minuts a mitja potència. Només s’ha de descongelar el líquid de cocció.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba i l’all directament congelats; posteriorment, afegeix-hi el bitxo.

 

Quan la ceba hagi agafat color, afegeix-hi el raig de vi i deixa que s’evapori alcohol.

 

Afegeix-hi el tomàquet triturat, deixa que es cuini durant uns minuts i afegeix-hi els musclos amb part del seu brou prèviament colat.

 

Deixa que s’escalfi tot junt, condimenta-ho amb pebre i afegeix-hi el julivert directament congelat.

 

Nota: Si vols, pots triturar la salsa abans d’afegir els musclos.

 

Cuina Musclos amb salsa brava amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits