Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tapa de bacallà amb sobrassada i mel
Descongela el bacallà submergint-lo en aigua freda amb el seu mateix envàs, sense obrir ni punxar la bossa al buit, fins que perdin la textura de congelat. Un cop descongelat, talla’l a porcions. Eixuga’l bé i reserva.
Talla el pa a llesques i torra’l.
Barreja el dau d’all amb oli d’oliva i, un cop cuit el pa, unta’l i escalfa’l una mica més.
Barreja la sobrassada amb un grapat d’avellanes torrades picades.
Enfarina el bacallà i fregeix-lo amb oli abundant. Un cop fregit, deixa’l sobre paper de cuina.
Unta el pa amb la sobrassada, posa-hi el bacallà i un rajolí de mel al damunt. Pots acabar amb ceba fregida.
Que fàcil que és menjar bé