Tàrtar de salmó amb guacamole

Tàrtar de salmó amb guacamole

Mítica recepta de tàrtar de salmó i alvocat, pas a pas!

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
310 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ceba tendra picada
  • •   1/2 tomàquet petit picat
  • •   Fulles de coriandre
  • •   1 llimona dolça
  • •   Sèsam
  • •   Barreja 5 pebres
  • •   2 cullerades de ceba fregida
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal fina
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de salmó a la nevera o bé submergint-los amb el seu envàs en aigua freda.

 

Descongela les meitats d’alvocat sobre un plat.

 

Pica els lloms de salmó en petits cubs.

 

Prepara el guacamole aixafant l’alvocat, afegeix-hi 1/2 ceba tendra, el tomàquet, el coriandre picat, una mica de llimona dolça i salpebra.

 

Prepara el tàrtar barrejant el salmó amb una mica de ceba tendra, amaneix amb sal, la barreja de pebres, gotes de suc de llimona dolça i un raig d’oli.

 

Per presentar-ho pots muntar el tàrtar amb motlles, col·locant el guacamole a sota i al damunt el tàrtar. Finalitza decorant amb el sèsam i la ceba fregida.

 

Nota: En còctels o aperitius pots servir-lo en cassoletes, culleretes o sobre una torrada.

 

Cuina Tàrtar de salmó amb guacamole amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits