Rodanxa de salmó amb pebrots saltats i olives negres

Rodanxa de salmó amb pebrots saltats i olives negres

Recepta de salmó a la graella amb saltat de verdures.

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g d'olives negres trossejades
  • •   1 ceba tendra
  • •   1 culleradeta d'anet
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de salmó en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Pela la ceba tendra i pica-la. Sofregeix-la en una paella gran engreixada amb 3 cullerades d’oli durant 2 minuts.

 

Afegeix-hi el pebrot directament congelat a foc fort. Quan estigui descongelat, afegeix les olives i cuina-ho tot a foc fort durant uns minuts més.

 

Afegeix la soja i l'anet i rectifica de sal. Remena-ho tot i retira-ho. Assaona les rodanxes de salmó i cuina-les en una graella calenta 3 minuts per cada costat. Retira-ho i serveix-ho amb el saltat de pebrot i olives.

Cuina Rodanxa de salmó amb pebrots saltats i olives negres amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits