Lluç amb escopinyes, gamba austral i romesco

Lluç amb escopinyes, gamba austral i romesco

Recepta de lluç amb marisc i salsa romesco. Pas a pas!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   1 fulla de llorer
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de lluç en un recipient amb reixeta a la nevera. Com que està envasat al buit, ho pots descongelar en uns minuts si ho submergeixes en aigua freda, amb el mateix envàs sense obrir ni punxar, fins que perdi la textura de congelat.

 

Descongela les gambes australs submergint-les en aigua freda abans de cuinar-les, i el mateix amb les escopinyes fins que s’hagin obert una mica i aclareix-les amb aigua freda per retirar la possible sorra.

 

Col·loca les escopinyes en una olla amb una fulla de llorer i un rajolí d’oli d’oliva. Cuina-ho al vapor durant 5 minuts i retira’n la carn. Reserva el brou de la cocció.

 

A una cassola gran engreixada amb 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra, sofregeix la ceba directament congelada a foc fort. Quan estigui daurada, baixa el foc i afegeix-hi la farina. Cuina-ho remenant-ho tot fins que es torri lleugerament.

 

Afegeix el vi i aboca el brou de cocció de les escopinyes. Remena-ho tot perquè quedi tot integrat.

 

Afegeix el lluç i les gambes i cuina-ho tot remenant de tant en tant durant 10 minuts.

 

Afegeix la sal i el pebre, cuina-ho 1 minut més i serveix-ho acompanyat de salsa romesco.

 

Cuina Lluç amb escopinyes, gamba austral i romesco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!