Llobarro amb espàrrecs i alls tendres

Llobarro amb espàrrecs i alls tendres

Recepta de llobarro amb espàrrecs i alls tendres. Fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
335 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 pot de salsa romesco
  • •   2 cullerades d'aigua
  • •   Barreja 4 pebres la Sirena
  • •   4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • •   Gotes suc de llimona
  • •   Sal fina
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el llobarro en el frigorífic sobre una safata amb reixeta. També pots descongelar-lo submergint en aigua freda el producte envasat al buit, sense punxar ni obrir l’envàs. Una vegada descongelat, salpebra’l i reserva’l.

 

Barreja l’all i el julivert, directament congelats, amb l’aigua, les gotes de llimona, sal, pebre i dues cullerades d’oli. Remena i reserva.

 

En una paella, escalfa dues cullerades d’oli i cuina els alls tendres directament congelats. Passats 5 minuts, afegeix-hi els espàrrecs, directament congelats, i cuina’ls fins que quedin tendres. Afegeix-hi una cullerada de l’oli d’all i julivert.

 

Una vegada tinguis la guarnició, marca el llobarro en una paella, per la part de la pell. Passats dos minuts, dóna-li la volta, cuina’l durant un minut, tapa’l i apaga el foc.

 

Serveix el llobarro amb les verdures i una mica de salsa romesco.

 

Cuina Llobarro amb espàrrecs i alls tendres amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits