Filets de lluç amb salsa verda i gambes

Fondo La Sirena

Filets de lluç amb salsa verda i gambes

Com fer lluç amb salsa verda amb gambes. Deliciosa!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja de pebres
  • •   Oli d'oliva verge extra i sal
  • •   Un raig de vi blanc
Preparació Mostrar Mostrar

Dilueix la bossa de salsa verda en un got d’aigua i afegeix-hi un raig de vi blanc.

 

Sota l’aigua de l’aixeta, retira el glaceig dels filets de lluç i de les gambes.

 

Col·loca un filet de lluç, amb la meitat de les gambes i de la salsa verda, en un plat fondo i posa’ls a cuinar tapats amb film o tapa de microones, a ¾ de potència durant 4 o 6 minuts. Repeteix la cocció amb l’altre filet de lluç.

 

Salpebra i serveix el lluç amb la salsa i un raig d’oli d’oliva.

 

Cuina Filets de lluç amb salsa verda i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat