Cassola de lluç mariscada

Cassola de lluç mariscada

Cassola de peix i marisc. Passes per cuinar el lluç a la cassola!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
505 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de lluç en un recipient amb reixeta dins la nevera. Descongela les gambes i els escamarlans submergint-los en un recipient amb aigua freda i sal.

 

Descongela les cloïsses submergint-les en aigua freda. Escalfa una paella amb oli i afegeix les cloïsses. Tapa-les i deixa-les a foc fort fins que s’obrin i estiguin cuinades. Reserva les cloïsses i el líquid que han deixat.

 

Pela les gambes i les cues dels escamarlans reservant les seves closques. En una cassola salta les cues de les gambes i els escamarlans. Reserva-les i dóna’ls-hi punt de sal.

 

Dóna punt de sal a les rodanxes de lluç i marca-les a foc fort, reservant-les posteriorment.

 

Escalfa la mateixa cassola amb una mica d’oli, afegeix la ceba directament congelada i ofega-la. Quan estigui tendra, afegeix l’all i el bitxo. Retira el bitxo i salta les closques fins que agafin color. Afegeix el vi blanc i deixa que s’evapori l’alcohol. Afegeix el tomàquet, un got d’aigua i deixa coure tapat durant 15 minuts.

 

Tritura la salsa, afegeix el líquid de les cloïsses i salpebra. Posa la salsa a la cassola i afegeix les rodanxes de lluç, deixant que es cuinin 5 minuts tapades. Afegeix una cullerada de maicena per espessir la salsa i el julivert. Finalment, afegeix les cloïsses perquè s’escalfin.

 

Cuina Cassola de lluç mariscada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits