Fingers d’halibut dues salses

Fingers d’halibut dues salses

Fingers d’halibut dues salses

Recepta de fingers de peix, els preferits pels nens!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
515 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Salsa romesco
  • •   1 lima
  • •   2 ous
  • •   Pa ratllat Panko
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets d’halibut en un recipient amb reixeta dins la nevera.

 

Prepara les dues salses:

 

-Barreja dues cullerades de maionesa amb dues cullerades de salsa romesco.

 

-Barreja quatre cullerades de maionesa amb les dues dosis de julivert, el suc d’una llima i la seva ratlladura.

 

Talla els filets d’halibut a tires. Dóna’ls-hi punt de sal i passa’ls per ou i posteriorment pel pa.

 

Fregeix els fingers d’halibut en oli ben calent fins que agafin color i seguidament asseca’ls amb paper absorbent.

 

Serveix els fingers amb les dues salses.

 

Cuina Fingers d’halibut dues salses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits