Amanida de llamàntol amb mango

Amanida de llamàntol amb mango

Amanida de llamàntol amb fruites i un toc de coriandre.

Dificultat Baixa
12 min
Tercer plat
313 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   2 pomes verdes
  • •   12 cirerols (tomàquets "Cherry)
  • •   Barreja d’amanides
  • •   Coriandre
  • •   Oli d’oliva
  • •   Vinagre balsàmic de Mòdena
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelem el llamàntol i el mango en la seva pròpia bossa a la nevera unes 12 hores abans de l’elaboració.

 

Partim la poma per la meitat tallant-la en làmines fines.

 

Pelem i trossegem el llamàntol.

 

En una olla coem el cap del llamàntol, flamegem amb licor i mullem amb oli. Deixem refredar i el colem.

 

Amb l’oli del llamàntol, el vinagre de Mòdena i el coriandre fem una vinagreta.

 

Amanim el mix d’amanides amb els tomàquets i el llamàntol.

 

Cuina Amanida de llamàntol amb mango amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits