Guisat de patates amb calamar

Guisat de patates amb calamar

Guisat de patates amb calamar

Recepta de patates amb calamar en vídeo, elaboració pas a pas!

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g de patates per coure
  • •   Un raig de vi blanc
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   2 fulles de llorer
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les anelles de pota en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

En una cassola, salta les anelles amb una mica d’oli a foc molt fort. Reserva-les i dóna’ls-hi punt de sal.

 

En el mateix recipient, afegeix-hi la barreja de sofregit directament congelada. Ofega-ho a foc baix fins que comenci a agafar color i el pebrot estigui ben cuinat.

 

Afegeix-hi el sofregit amb brou de peix i el vi, deixant que s’evapori l’alcohol.

 

Afegeix-hi les patates trossejades a trossos grans, 2 fulles de llorer i cobreix-ho amb aigua.

 

Afegeix-hi una mica de sal, les anelles de calamar i deixa-ho bullir fins que les patates estiguin tendres.

 

Salpebra-ho i afegeix-hi el julivert directament congelat.

 

Cuina Guisat de patates amb calamar amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits