Guisat de patates amb calamar

Guisat de patates amb calamar

Guisat de patates amb calamar

Recepta de patates amb calamar en vídeo, elaboració pas a pas!

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
320 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les anelles de pota en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

En una cassola, salta les anelles amb una mica d’oli a foc molt fort. Reserva-les i dóna’ls-hi punt de sal.

 

En el mateix recipient, afegeix-hi la barreja de sofregit directament congelada. Ofega-ho a foc baix fins que comenci a agafar color i el pebrot estigui ben cuinat.

 

Afegeix-hi el sofregit amb brou de peix i el vi, deixant que s’evapori l’alcohol.

 

Afegeix-hi les patates trossejades a trossos grans, 2 fulles de llorer i cobreix-ho amb aigua.

 

Afegeix-hi una mica de sal, les anelles de calamar i deixa-ho bullir fins que les patates estiguin tendres.

 

Salpebra-ho i afegeix-hi el julivert directament congelat.

 

Cuina Guisat de patates amb calamar amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits