Llenguado amb salsa de taronja i gambes

Fondo La Sirena

Llenguado amb salsa de taronja i gambes

Deliciosa recepta de peix amb taronja i gambes, ¡en vídeo!

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
490 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   125 g de mantega
  • •   300 ml de suc de taronja
  • •   2 taronges de taula
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llenguados i les gambes pelades en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Retira el cap i les espines laterals dels llenguados.

 

Treu el grills sense pell de les dues taronges.

 

Salta, amb una mica d’oli ben calent, les gambes; salpebra-les i reserva-les.

 

Enfarina els llenguados salpebrats i fregeix-los en una mica de mantega per les dues cares. Afegeix-hi el suc de taronja i deixa que es cuini durant un parell de minuts.

 

Afegeix-hi els grills de la taronja, les gambes, deixa-ho cuinar dos minuts més i serveix-ho.

 

 

Cuina Llenguado amb salsa de taronja i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits