Pastís de verdures

Pastís de verdures

Pastís de verdures

Video recepta de pastís de verdures. Econòmica i molt sana!

Dificultat Mitja
60 min
Primer plat
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   300 ml de nata líquida
  • •   5 ous
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Salta la juliana de verdures amb una mica d’oli, a foc fort, durant 5 minuts. Afegeix-hi el blat de moro, directament congelat, i salpebra-ho.

 

Barreja en un bol els ous batuts amb la nata i el tomàquet, salpebra-ho i afegeix-hi les verdures.

 

Introdueix la barreja en un motlle untat amb mantega i cou-ho al bany maria en el forn a 170ºC fins que qualli. Deixa-ho refredar i talla-ho a porcions.

 

Nota: es pot emplatar decorat amb uns enciams variats o enciam tallat a la juliana.

 

Vino recomanat: Vi blanc jove.

 

Cuina Pastís de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits