Tonyina amb samfaina

Tonyina amb samfaina

Tonyina amb samfaina

Clàssica recepta de bonítol amb samfaina de verdures.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
458 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la tonyina en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Marca la tonyina en una paella a foc fort i salpebra.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la samfaina i l’all  directament  congelat. Si cal, fes-ho en dues tandes. Quan sigui tendre, dóna-hi el punt de sal.

 

Afegeix-hi el tomàquet, un polsim de sucre  i salpebra-ho

 

Quan bulli el tomàquet, afegeix-hi la tonyina i la dosis de julivert. Deixa-ho tapat a foc baix durant 3-4 minuts.

 

Nota: Si fas servir la tonyina directament congelada, afegeix-la al tomàquet i deixa-ho a foc mig durant 7 minuts.

 

Cuina Tonyina amb samfaina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits