Llagostí mediterrani amb salsa de caviar i salmó fumat

Llagostí mediterrani amb salsa de caviar i salmó fumat

Llagostí mediterrani amb salsa de caviar i salmó fumat

Recepta de llagostins amb salsa. Segueix les indicacions del vídeo!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1/2 iogurt natural
  • •   1 cullerada de formatge d’untar
  • •   Anet sec
  • •   2 culleradetes de succedani de caviar
  • •   Gotes de suc de llimona
  • •   Una punta de mostassa
  • •   Fulla de llorer
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Comencem preparant la salsa de salmó, afegint a 5 cullerades de maionesa una punta de mostassa, una cullerada de formatge d'untar, el salmó picat ja descongelat i el fonoll. Si es prefereix, també es pot triturar.

 

Tot seguit, preparem la salsa de caviar barrejant 5 cullerades de maionesa, mig iogurt natural, una dosi de julivert, unes gotes de suc de llimona i el succedani de caviar.

 

En un altre recipient posem a bullir l'aigua de mar amb una fulla de llorer.

 

Afegim els llagostins directament congelats i els coem durant un minut amb l'aigua bullent.

 

Per prendre'ls al moment, podem refrescar-los sota l'aixeta o bé refredar-los en un recipient amb aigua de mar, gel i sal.

 

Per acabar, acompanyem els llagostins cuits amb les dues salses. Així de senzill i així de deliciós. Bon profit!

 

Cuina Llagostí mediterrani amb salsa de caviar i salmó fumat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits