Pèsols amb gambetes

Pèsols amb gambetes

Pèsols amb gambetes

Vídeo recepta de pèsols amb gambes, un plat molt fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
150 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   1 culleradeta de sucre
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   10 fulles de menta fresca
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan comenci a estar tova, afegeix-hi els pèsols directament congelats i ofega’ls durant 5 minuts. Seguidament, afegeix-hi el sucre.

 

Afegeix les gambes i ofega-les fins que agafin color i, finalment,  afegeix-hi la menta i salpebra-ho. Cou-ho a foc lent i tapat durant 2 minuts.

 

Cuina Pèsols amb gambetes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits