Arròs caldós de llamàntol i llagostins

Arròs caldós de llamàntol i llagostins

Arròs caldós de llamàntol i llagostins

Recepta d’arròs caldós de marisc, en vídeo!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de tomàquet trossejat
  • •   Safrà i fulla de llorer
  • •   Oli d'oliva verge extra i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llamàntols cuits en un recipient amb reixeta, dins de la nevera. Posteriorment, retira la carn del llamàntol i reserva el corall i les closques.

 

Descongela els llagostins en un recipient amb aigua i sal. Pela’ls i reserva les closques i les cues.

 

Per preparar el fumet de marisc, salta les closques dels llagostins i dels llamàntols amb una mica d’oli, afegeix-hi aigua. la fulla de llorer i deixa-ho bullir durant 15 minuts; cola-ho i reserva-ho.

 

En una cassola amb una mica d’oli, salta les cues de llagostins i reserva-les. Posteriorment, afegeix-hi directament congelat el pebrot tricolor, ofega’l fins que estigui tendre i afegeix-hi l’all i el tomàquet trossejat.

 

Afegeix-hi l’arròs i ofega’l. Afegeix el fumet de marisc (per arròs rodó normal 4,5 vegades la quantitat d’arròs i, si és bomba, 5 vegades i mitja).

 

Torra el safrà, pica’l i afegeix-lo junt amb una mica de brou.

 

Afegeix-hi una mica de sal i el corall i deixa-ho bullir durant 13-14 minuts. Retira-ho del foc i dóna-hi punt de sal.

 

Al final, col.loca les rodanxes de llamàntol i els llagostins en el plat i serveix l’arròs caldós.

 

Cuina Arròs caldós de llamàntol i llagostins amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits