Carpaccio de vedella amb vinagreta de nous, Idiazábal i codonyat

Carpaccio de vedella amb vinagreta de nous, Idiazábal i codonyat

Deliciosa recepta de carpaccio de vedella. Cuina fàcil i ràpida!

Dificultat Baixa
10 min
Primer plat
210 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   100 g de codonyat
  • •   50 g de formatge Idiazábal
  • •   1 tassa de ruca
  • •   2 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Sal iodada

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Treu el carpaccio de l’envàs i deixa’l descongelar uns minuts directament al plat. Talla el codonyat a daus petits i reserva.

 

Neteja i escorre la ruca. Fes una picada amb les nous i la ruca. Afegeix oli i vinagre, i barreja suaument sense arribar a batre.

 

Reparteix el codonyat tallat a daus sobre el carpaccio. Amaneix amb la vinagreta, una mica de sal i pebre.

 

Serveix amb uns encenalls de formatge Idiazábal per sobre.

 

Cuina Carpaccio de vedella amb vinagreta de nous, Idiazábal i codonyat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!