Verdures al vapor amb gambetes

Verdures al vapor amb gambetes

Recepta de gambetes amb verdures al vapor, atreveix-te a preparar-la!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
180 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   250 g de tomàquet pelat a daus
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi el tomàquet i la dosi d’all directament congelada, mantenint el foc fort fins que el tomàquet estigui descongelat. Retira el glasseig de les gambetes i afegeix-les a la paella amb la dosi de julivert, tot directament congelat.

 

Salpebra la barreja, afegeix-hi una mica més d’oli i reserva-ho.

 

Escalfa les verdures, a la mateixa bossa sense perforar i amb les vàlvules de sortida de vapor cap amunt, a màxima potència (850W) aproximadament durant 5-5,50 minuts.

 

Posa les verdures en un plat, dóna’ls-hi punt de sal i acompanya-les amb el tomàquet saltat amb les gambetes.

 

 

Cuina Verdures al vapor amb gambetes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits