Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Minestra de verdures amb cruixent de pernil
Cou la minestra directament congelada en aigua bullent amb sal o al vapor fins que quedi tendra, uns 15 minuts aproximadament. També es pot coure al microones punxant la bossa i coent-la a màxima potència.
Posa en un plat cobert amb paper de cuina dues llenques de pernil i introdueix-les en el microones a màxima potència fins que quedin cruixents (de 1,5 a 2,5 minuts). Repeteix l’operació amb les altres dues llenques de pernil. Deixa-les refredar i trenca les llenques a trossos.
Escalfa una paella amb oli, afegeix-hi les dosis d’all directament congelades i, quan l’all hagi agafat color, retira-ho del foc i afegeix-hi una culleradeta de pebre vermell.
Quan la minestra estigui cuita, escorre-la, tasta el punt de sal i salpebra-la. Emplata la minestra, posa-hi per sobre l’oli d’all i pebre i finalitza el plat amb els cruixents de pernil.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo