Minestra de verdures amb cruixent de pernil

Minestra de verdures amb cruixent de pernil

Recepta de minestra de verdures amb pernil. Cuina fàcil i ràpida!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
150 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre negre molt
  • •   Pebre vermell dolç
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   4 llenques de pernil curat
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Cou la minestra directament congelada en aigua bullent amb sal o al vapor fins que quedi tendra, uns 12 minuts aproximadament. També es pot coure al microones punxant la bossa i coent-la a màxima potència.

 

Posa en un plat cobert amb paper de cuina dues llenques de pernil i introdueix-les en el microones a màxima potència fins que quedin cruixents (de 1,5 a 2,5 minuts). Repeteix l’operació amb les altres dues llenques de pernil. Deixa-les refredar i trenca les llenques a trossos.

 

Escalfa una paella amb oli, afegeix-hi les dosis d’all directament congelades i, quan l’all hagi agafat color, retira-ho del foc i afegeix-hi una culleradeta de pebre vermell.

 

Quan la minestra estigui cuita, escorre-la, tasta el punt de sal i salpebra-la. Emplata la minestra, posa-hi per sobre l’oli d’all i pebre i finalitza el plat amb els cruixents de pernil.

 

Cuina Minestra de verdures amb cruixent de pernil amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits