Peix amb escames de verdures

Peix amb escames de verdures

Limanda amb carbassó. Una recepta divertida pels nens!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
215 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 carbassó
  • •   4 cullerades (40 ml) d’oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa que els filets de limanda es descongelin en una safata amb reixeta a la nevera. Renta el carbassó i treu-li les puntes. Talla’l en rodanxes molt fines amb l’ajut d’una mandolina o un ganivet de fulla ampla.

 

Escalfa un cassó amb aigua abundant i bull les pastanagues directament congelades en aigua en ebullició amb sal durant 5 minuts. Quan resti un minut, afegeix el carbassó.Escorre les dues verdures i refreda-les sota l’aixeta amb aigua freda. Talla les pastanagues en petites rodanxes.

 

Salpebra els filets de peix i cuina’ls en una paella gran antiadherent amb l’oli durant 2 minuts per tots dos costats.Col.loca 1 filet i mig a cada plat, tot creant la forma d’un peix. Cobreix el peix sencer amb les làmines de carbassó, simulant el cos i forma les aletes i l’ull amb les rodanxes de pastanaga. Acaba ruixant amb unes
gotes d’oli d’oliva.

 

Cuina Peix amb escames de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits