Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cargol de patata, lluç i pastanaga
Deixa que els medallons es descongelin en una safata amb reixeta a la nevera. Bull les patates directament congelades en aigua en ebullició amb sal durant 10 minuts. Bull els pèsols directament congelats en aigua en ebullició amb sal durant 3 minuts.
Escalfa l’oli en una paella i afegeix-hi les pastanagues directament congelades (reserva algunes per decorar). Salta-les durant 2 minuts i afegeix-hi el peix i un petit got d’aigua. Afegeix-hi una mica de salsa i cuina-ho tapat durant 6 minuts més. Tritura la pastanaga i el peix al got de la batedora. Escorre las patates, passa-les pel passa-puré, afegeix-hi la mantega i remou-ho tot.
Introdueix la patata en una mànega de pastisseria amb boca gran i llisa, i forma un cargol a cada plat deixant una mica d’espai a l’espiral. Aboca la pasta de peix i pastanaga a la mateixa mànega de pastisseria però amb una boca llisa més petita. Omple el cargol formant una altra espiral i forma la base i el cap. Decora-ho amb els pèsols i les pastanagues al gust i serveix-ho.
Que fàcil que és menjar bé