Cargol de patata, lluç i pastanaga

Cargol de patata, lluç i pastanaga

Recepta de peix per a nens. Fes que gaudeixin del lluç.

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
275 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   20 g de mantega
  • •   2 cullerades (20 ml) d’oli d’oliva
  • •   Sal

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Deixa que els medallons es descongelin en una safata amb reixeta a la nevera. Bull les patates directament congelades en aigua en ebullició amb sal durant 10 minuts. Bull els pèsols directament congelats en aigua en ebullició amb sal durant 3 minuts.

 

Escalfa l’oli en una paella i afegeix-hi les pastanagues directament congelades (reserva algunes per decorar). Salta-les durant 2 minuts i afegeix-hi el peix i un petit got d’aigua. Afegeix-hi una mica de salsa i cuina-ho tapat durant 6 minuts més. Tritura la pastanaga i el peix al got de la batedora. Escorre las patates, passa-les pel passa-puré, afegeix-hi la mantega i remou-ho tot.

 

Introdueix la patata en una mànega de pastisseria amb boca gran i llisa, i forma un cargol a cada plat deixant una mica d’espai a l’espiral. Aboca la pasta de peix i pastanaga a la mateixa mànega de pastisseria però amb una boca llisa més petita. Omple el cargol formant una altra espiral i forma la base i el cap. Decora-ho amb els pèsols i les pastanagues al gust i serveix-ho.
 

 

Cuina Cargol de patata, lluç i pastanaga amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!