Tulipes farcides amb gelat de vainilla i taronja

Tulipes farcides amb gelat de vainilla i taronja

Vols unes postres originals amb gelat de vainilla?

Prepara unes delicioses tulipes i tindràs un resultat increïble.

Dificultat Baixa
10 min
Postres
550 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 taronges
  • •   250 ml de cava
  • •   Sucre
Preparació Mostrar Mostrar

Pela les taronges intentant agafar la part més superficial de la pell i no agafar gens de polpa blanca. Talla la pell a la juliana, és a dir, a tires molt fines i llargues, barreja 50 g de sucre amb unes gotes d'aigua, remena-ho per ajudar que cristal.litzi i afegeix-hi la pell de taronja. Deixa-ho coure 2 o 3 minuts, escampa-ho en un plat, separa els diferents trossets i afegeix-hi una mica més de sucre.

 

La resta d'elaboració s'ha de fer pocs minuts abans de servir el plat. Fes el suc de les taronges i fes boles de gelat amb l'ajuda d'un utensili per fer boles. Si treus el gelat del congelador 5 minuts abans, et serà més fàcil modelar les boles.

 

Si entre una bola i una altra passes l'utensili per aigua tèbia, les boles et sortiran molt millor.

 

Col-loca les boles dins les tulipes i rega-les amb el suc de taronja i el cava. Finalment, decora-les amb la pell de taronja glacejada i serveix-les immediatament.

 

Cuina Tulipes farcides amb gelat de vainilla i taronja amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits