Coulant amb coulis de fruits del bosc

Coulant amb coulis de fruits del bosc

Recepta de coulant de xocolata amb fruits del bosc. Fàcil i ràpida!

Dificultat Baixa
20 min
Postres
Preparació Mostrar Mostrar

Reserva algunes groselles i gerds per decorar aquestes postres descongelant-les en un plat.

 

Escalfa aigua i, quan bulli, afegeix-hi les fruites del bosc directament congelades i el sucre. Deixa que bulli durant 5 minuts, tritura la salsa, passa-la per un colador i deixa-la refredar.

 

Preescalfa el forn a 200ºC, introdueix els coulants congelats i forneja’ls durant 15 minuts. Quan els treguis del forn, deixa’ls reposar durant dos minuts i després retira el paper d’alumini amb l’ajut d’una tisora.

 

Dibuixa un cor amb el coulis en el fons del plat, col.loca el coulant en el centre i acompanya’l amb una bola de gelat. Acaba decorant amb les fruites del bosc que havies reservat.

 

Cuina Coulant amb coulis de fruits del bosc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits