Lasanya de llagostins

Lasanya de llagostins

Recepta de lasanya de llagostins, carbassó i porro. Boníssim!

Dificultat Mitja
60 min
Segon plat
480 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   12 plaques de lasanya
  • •   2 carbassons
  • •   2 porros
  • •   50 ml de xerès
  • •   50 g de mantega
  • •   50 g de farina
  • •   1 litre de llet
  • •   50 g de formatge ratllat
  • •   1 fulla de llorer
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Per descongelar els llagostins, submergeix-los en aigua durant uns minuts i escorre'ls.

Bull les plaques de lasanya amb força aigua salada i una fulla de llorer. Escorre la pasta, refreda-la amb aigua i posa-hi una mica d'oli perquè no s'enganxi.

Fregeix els llagostins i reserva'ls. En el mateix oli, ofega, és a dir, cou a foc lent, la ceba directament congelada, el carbassó a mitges làmines i el porro tallat a la juliana, a tires fines. Un cop cuit, fes una reducció amb el xerès i després, agrega-hi els llagostins pelats.

Per a la salsa, desfés la mantega i tira-hi la farina. Barreja-ho afegint-hi la llet calenta de mica en mica. Tot seguit, posa-hi les pells i els caps dels llagostins, deixa-ho coure tot junt durant 5 minuts remenant-ho sovint i passa la salsa pel colador xinès. Reserva una mica de salsa i barreja la resta amb el farcit de les verdures.

En una safata per al forn, posa-hi una làmina de pasta i alterna amb les verdures i els llagostins fins a fer 3 capes. Finalment, cobreix-ho de salsa i tira-hi per sobre el formatge ratllat. Llest per gratinar i servir!

Cuina Lasanya de llagostins amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits