Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escamarlans amb mongetes del ganxet
Deixa descongelar els escamarlans submergits en aigua freda uns minuts abans d’elaborar el plat, i escorre’ls bé en un colador.
En una paella o cassola amb una mica d’oli ben calent salta els escamarlans uns minuts i reserva’ls. Si no t’hi caben d’una sola vegada, salta’ls en diverses tandes. A la mateixa cassola sofregeix la barreja de verdures i l’all directament congelats, primer a foc fort i un cop descongelats a foc mitjà.
Quan la ceba sigui transparent i tingui una mica de color, apuja el foc i fes la reducció amb el vi blanc. A continuació afegeix-hi les mongetes del ganxet i un got d’aigua (200 ml), salpebra-ho i deixa-ho coure uns minuts.
Embolica els dos brins de safrà amb una mica de paper de plata i escalfa-ho uns minuts al costat del foc. Afegeix el safrà en un morter amb una mica de sal i treballa-ho fins a obtenir-ne pols. Afegeix-hi el julivert congelat, dilueix-ho amb una mica d’aigua i afegeix-ho a les mongetes.
Finalment, incorpora-hi els escamarlans i amb un parell de minuts més de cocció ho tindràs llest.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo