Escamarlans amb mongetes del ganxet

Escamarlans amb mongetes del ganxet

Senzilla recepta d’escamarlans al forn amb romesco, en pocs passos!

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
410 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g de mongetes del ganxet cuites
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   2 brins de safrà
  • •   Oli d’oliva, sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els escamarlans submergits en aigua freda uns minuts abans d’elaborar el plat, i escorre’ls bé en un colador.

 

En una paella o cassola amb una mica d’oli ben calent salta els escamarlans uns minuts i reserva’ls. Si no t’hi caben d’una sola vegada, salta’ls en diverses tandes. A la mateixa cassola sofregeix la barreja de verdures i l’all directament congelats, primer a foc fort i un cop descongelats a foc mitjà.

 

Quan la ceba sigui transparent i tingui una mica de color, apuja el foc i fes la reducció amb el vi blanc. A continuació afegeix-hi les mongetes del ganxet i un got d’aigua (200 ml), salpebra-ho i deixa-ho coure uns minuts.

 

Embolica els dos brins de safrà amb una mica de paper de plata i escalfa-ho uns minuts al costat del foc. Afegeix el safrà en un morter amb una mica de sal i treballa-ho fins a obtenir-ne pols. Afegeix-hi el julivert congelat, dilueix-ho amb una mica d’aigua i afegeix-ho a les mongetes.

 

Finalment, incorpora-hi els escamarlans i amb un parell de minuts més de cocció ho tindràs llest.

 

Cuina Escamarlans amb mongetes del ganxet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits