Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escamarlans al whisky sobre crema de marisc
Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda fins que hagin perdut la textura del congelat. Escalfa la crema de marisc al microones seguint les instruccions de l’envàs.
Col·loca els escamarlans en una placa de forn, salpebra’ls i ruixa’ls amb un rajolí d’oli. Cou-los sota el grill del forn, prèviament escalfat, durant 4 minuts.
Ruixa amb el whisky i cou-los 5 minuts més. Retira’ls del forn i barreja’n el suc resultant amb la crema de marisc. Serveix els escamarlans sobre la crema, en un plat fondo. Decora amb la branqueta d’anet.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo