Llagostins al whisky

Llagostins al whisky

Llagostins al whisky

Llagostins amb whisky flamejat. Prepara’ls en només 15 minuts!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
230 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g tomàquet pelat a daus
  • •   100 ml de whisky
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Pebre negre en gra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins submergint-los en aigua freda uns minuts abans de cuinar-los. Quan tinguin la textura de descongelats, escorre’ls i reserva’ls.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba trossejada directament congelada i, quan sigui tendra, el tomàquet, l’all també congelat i unes boletes de pebre en gra.

 

Afegeix els llagostins a la paella i ofega’ls fins que canviïn de color. Tot seguit, afegeix-hi la dosi de julivert congelada, flameja-ho amb el whisky que haurem preescalfat i rectifica el punt de sal.

 

Posa els llagostins en un plat i cobreix-los amb la salsa.

 

Nota: el flamejat amb el whisky fes-ho fora de la campana extractora.

 

Cuina Llagostins al whisky amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits