Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llagostins al whisky
Descongela els llagostins submergint-los en aigua freda uns minuts abans de cuinar-los. Quan tinguin la textura de descongelats, escorre’ls i reserva’ls.
Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba trossejada directament congelada i, quan sigui tendra, el tomàquet, l’all també congelat i unes boletes de pebre en gra.
Afegeix els llagostins a la paella i ofega’ls fins que canviïn de color. Tot seguit, afegeix-hi la dosi de julivert congelada, flameja-ho amb el whisky que haurem preescalfat i rectifica el punt de sal.
Posa els llagostins en un plat i cobreix-los amb la salsa.
Nota: el flamejat amb el whisky fes-ho fora de la campana extractora.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo