Escamarlans al forn

Escamarlans al forn

Escamarlans al forn

Vídeo recepta d’escamarlans al forn amb un toc de llimona.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
310 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   1/2 llimona i la seva ratlladura
  • •   Sal Maldon
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal just abans de cuinar-los. Quan tinguin la textura de descongelats, escorre'ls i reserva'ls.

 

Posa els escamarlans amb la panxa cap avall i, amb l'ajut d'un ganivet o tisores molt esmolades, talla'ls en dues meitats. Per fer-ho, punxa on el cap s'ajunta amb la cua i talla primer en direcció a la cua i després cap el cap.

 

Barreja l'all i el julivert directament congelats, el suc i la ratlladura de mitja llimona i un bon raig d'oli.

 

Col.loca els escamarlans en una safata de forn amb la carn cap amunt, amaneix-los i introdueix-los al forn, preescalfat a 180ºC, durant 4 minuts.

 

Serveix els escamarlans condimentats amb una mica de sal Maldon.

 

Cuina Escamarlans al forn amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits