Escamarlans al forn

Escamarlans al forn

Escamarlans al forn

Vídeo recepta d’escamarlans al forn amb un toc de llimona.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
310 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   1/2 llimona i la seva ratlladura
  • •   Sal Maldon
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal just abans de cuinar-los. Quan tinguin la textura de descongelats, escorre'ls i reserva'ls.

 

Posa els escamarlans amb la panxa cap avall i, amb l'ajut d'un ganivet o tisores molt esmolades, talla'ls en dues meitats. Per fer-ho, punxa on el cap s'ajunta amb la cua i talla primer en direcció a la cua i després cap el cap.

 

Barreja l'all i el julivert directament congelats, el suc i la ratlladura de mitja llimona i un bon raig d'oli.

 

Col.loca els escamarlans en una safata de forn amb la carn cap amunt, amaneix-los i introdueix-los al forn, preescalfat a 180ºC, durant 4 minuts.

 

Serveix els escamarlans condimentats amb una mica de sal Maldon.

 

Cuina Escamarlans al forn amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits