Escamarlans amb salsa romesco

Escamarlans amb salsa romesco

Senzilla recepta d’escamarlans al forn amb romesco, en pocs passos!

Dificultat Mitja
10 min
Entrant
80 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 pots de salsa romesco
  • •   Pebre negre molt
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda durant uns quants minuts i escorre'ls.

 

Col-loca'ls amb la panxa cap avall i, amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat o d'unes tisores de cuina, talla els escamarlans en dues meitats. Per fer-ho, punxa on el cap s'ajunta amb la cua i talla primer en direcció a la cua i després en direcció al cap.

 

Barreja el romesco amb una mica de maionesa. Disposa els escamarlans amb la carn cap a dalt en una safata, salpebra'ls i cobreix-los amb la salsa.

 

Mentrestant, escalfa el forn a 180ºC i, abans d'introduir-los, selecciona només el gratinador. Enforna'ls durant 3 o 4 minuts, segons la mida, i serveix-ho encara calent.

 

Cuina Escamarlans amb salsa romesco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits