Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escamarlans amb salsa romesco
Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda durant uns quants minuts i escorre'ls.
Col-loca'ls amb la panxa cap avall i, amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat o d'unes tisores de cuina, talla els escamarlans en dues meitats. Per fer-ho, punxa on el cap s'ajunta amb la cua i talla primer en direcció a la cua i després en direcció al cap.
Barreja el romesco amb una mica de maionesa. Disposa els escamarlans amb la carn cap a dalt en una safata, salpebra'ls i cobreix-los amb la salsa.
Mentrestant, escalfa el forn a 180º i, abans d'introduir-los, selecciona només el gratinador. Enforna'ls durant 3 o 4 minuts, segons la mida, i serveix-ho encara calent.
Que fàcil que és menjar bé