Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Magret a la planxa amb salsa de taronja i gingebre
Descongela els magrets en una plata amb reixeta a la nevera.
Per preparar la salsa: renta les taronges i retira la pell evitant la part blanca. Talla-les per la meitat, esprem el suc i escalfa'l en un cassó uns instants. Pela el gingebre i pica'l.
Desfés la mantega en un cassó i afegeix-hi la ceba directament congelada. Sofregeix 3 minuts, empolsa amb la farina i incorpora la pell de taronja i el gingebre. Afegeix-hi el suc de taronja calent, el suc de llimona, el sucre i cuina durant 15 minuts fins a obtenir la consistència d’una salsa densa.
Fes uns talls sobre la pell dels magrets formant una reixeta i salpebra'ls. Escalfa una paella i enrosseix els magrets per la part de la pell uns 5-6 minuts, primer a foc lent i després una mica més suau. Tomba el magret i enrosseix per l'altre costat uns 3 minuts més.
Fileteja els magrets per la part ampla en porcions de mig centímetre, i serveix mig magret a cada plat cobert amb la salsa preparada. Acompanya’l si ho desitges amb una guarnició de puré de patates i moniato.
Que fàcil que és menjar bé