Espàrrecs amb tres formatges i mango

Espàrrecs amb tres formatges i mango

Recepta d'espàrrecs amb formatge i mango. Cuina fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   25 g de rocafort
  • •   25 g de parmesà
  • •   25 g de gruyère
  • •   125 ml de nata líquida
  • •   1 llimona
  • •   Sal iodada, pebre negre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el mango seguint les indicacions de l'envàs. Cou els espàrrecs directament congelats a la planxa. Per fer-ho has de posar 4 gotes d'oli a la planxa i esperar que estigui molt i molt calent. Disposa-hi els espàrrecs, encara congelats, ben ordenats un al costat de l'altre, procurant que tots toquin la planxa; si no t'hi caben, cou-los en dues tandes.

 

Durant el primer minut, mentre els espàrrecs es descongelen, deixa el foc alt, després abaixa'l una mica i, passats 3 o 4 minuts, dóna'ls la volta i salpebra'ls. Deixa'ls coure 3 minutets per l'altra banda. Si t'agraden més cuits, abans de posar-los a la planxa cou-los uns minuts al microones.

 

Mentrestant, bull la nata líquida i deixa-la reduir fins a la meitat. Afegeix-hi els formatges ratllats o esmicolats, la pell de mitja llimona ratllada, sal i pebre. Remena-ho fins a obtenir una salsa espessa i homogènia.

 

Disposa els espàrrecs al plat amb una mica de salsa i decora-ho amb el mango.

 

Cuina Espàrrecs amb tres formatges i mango amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits