Estofat de faves i carbassa amb pernil

Estofat de faves i carbassa amb pernil

Recepta de faves estofades amb pernil. Fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
335 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de pebrot vermell trossejat
  • •   300 g de carbassa
  • •   100 g de pernil salat en talls gruixuts
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   Sal, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Talla el pernil a dauets, salta'l amb una mica d'oli en una cassola i reserva'l abans no sigui massa torrat.

 

A la mateixa cassola, afegeix la ceba i l'all, directament congelats, i deixa-ho sofregir a foc mitjà. Quan la ceba s'hagi descongelat, afegeix-hi el pebrot i deixa-ho sofregir una estona més fins que la ceba comenci a daurar-se.

 

En aquest moment, apuja el foc, afegeix-hi el vi blanc, deixa'l evaporar i, tot seguit, afegeix-hi les faves també congelades.

 

Pela la carbassa, talla-la a dauets i afegeix-la a la cassola. Deixa-ho coure tapat i a foc mitjà durant 20 minuts (si cal, pots afegir-hi una mica d'aigua). Al final de la cocció, salpebra-ho i afegeix-hi el pernil.

 

Cuina Estofat de faves i carbassa amb pernil amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits