Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Estofat de faves i carbassa amb pernil
Talla el pernil a dauets, salta'l amb una mica d'oli en una cassola i reserva'l abans no sigui massa torrat.
A la mateixa cassola, afegeix la ceba i l'all, directament congelats, i deixa-ho sofregir a foc mitjà. Quan la ceba s'hagi descongelat, afegeix-hi el pebrot i deixa-ho sofregir una estona més fins que la ceba comenci a daurar-se.
En aquest moment, apuja el foc, afegeix-hi el vi blanc, deixa'l evaporar i, tot seguit, afegeix-hi les faves també congelades.
Pela la carbassa, talla-la a dauets i afegeix-la a la cassola. Deixa-ho coure tapat i a foc mitjà durant 20 minuts (si cal, pots afegir-hi una mica d'aigua). Al final de la cocció, salpebra-ho i afegeix-hi el pernil.
Que fàcil que és menjar bé