Sopa de minestra amb fideus

Sopa de minestra amb fideus

Recepta de minestra i fideus. Lleugera i fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
145 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 litre de brou de verdures
  • •   100 g de fideus fins
  • •   60 g de pernil dolç
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Posa el brou de verdures en un cassó i, quan comenci a bullir, afegeix-hi la minestra directament congelada. Si hi ha algun tros de verdura massa gran, talla'l per la meitat o en 3 trossos. Deixaho coure tot junt durant 4 minuts.

 

Afegeix-hi els fideus i el pernil tallat en tires, i bull la sopa uns 3-4 minuts més fins que els fideus siguin cuits. Rectifica de sal, condimenta-ho amb una mica de pebre i serveix-ho ben calent.

 

Cuina Sopa de minestra amb fideus amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits