Flam de verdura amb salsa de blat dolç

Flam de verdura amb salsa de blat dolç

Recepta de flam de verdures. Un plat vegetal saludable!

Dificultat Mitja
60 min
Primer plat
410 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   8 ous
  • •   1 litre de llet
  • •   500 ml de brou de pollastre
  • •   Pebre negre molt
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Bull uns 12 minuts la minestra de verdures, directament congelada, en aigua salada i escorre-la.

Posa la ceba trossejada directament congelada en una paella amb una mica d'oli i deixa-la coure uns 5 minuts. Afegeix-hi la minestra, salta-la uns 5 minuts més i reserva-ho.

En un recipient, posa els ous, la llet, un punt de sal i un polsim de pebre. Bat-ho tot junt més o menys 1 minut. Afegeix-hi la minestra de verdures saltada i, tot seguit, posa-ho dins la flamera antiadherent.

Deixa-ho coure al forn al bany maria durant 40 minuts a una temperatura de 180ºC. Comprovaràs que està cuit quan, punxant amb un ganivet, la fulla d'aquest surti completament neta; si no és així, vol dir que encara li falta cocció.

Salta en una paella, amb una mica d'oli ben calent, el blat dolç directament congelat durant 10 minuts. Afegeix-hi el brou de pollastre i deixa-ho coure uns 5 minuts més. Tritura-ho, cola-ho utilitzant un colador xinès i rectifica-ho de sal.

Treu el flam del forn, deixa que perdi una mica de temperatura i desemmotlla'l. Serveix-lo tallat a racions o sencer i acompanyat amb la salsa de blat dolç.

Cuina Flam de verdura amb salsa de blat dolç amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits