Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Ensalada de gambetes i tonyina
Descongela les gambetes, amb el mateix envàs al buit, submergint-les en aigua fresca.
Cou l’ensalada russa al vapor, al microones (menys temps) o bé en aigua bullent durant 15-20 minuts. Posteriorment, escorre-la, salpebra-la i refreda-la.
Cou els ous en aigua amb sal i un raig de vinagre durant 12 minuts. Refresca’ls, pela’ls i pica’ls, reservant mig rovell per decorar.
Barreja l’ensalada amb el blat de moro, el julivert, les gambetes, la tonyina, la mostassa i la maionesa.
Deixa-la refredar a la nevera. Pots servir-la donant-li forma amb un motllo i decorant-la amb algunes gambetes, una mica de tonyina, uns grans de blat de moro i el rovell de l’ou passat per un colador.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo