Ensalada de gambetes i tonyina

Fondo La Sirena

Ensalada de gambetes i tonyina

Vídeo recepta d’amanida de marisc i tonyina pas a pas.

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
400 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambetes, amb el mateix envàs al buit, submergint-les en aigua fresca.

 

Cou l’ensalada russa al vapor, al microones (menys temps) o bé en aigua bullent durant 15-20 minuts. Posteriorment, escorre-la, salpebra-la i refreda-la.

 

Cou els ous en aigua amb sal i un raig de vinagre durant 12 minuts. Refresca’ls, pela’ls i pica’ls, reservant mig rovell per decorar.

 

Barreja l’ensalada amb el blat de moro, el julivert, les gambetes, la tonyina, la mostassa i la maionesa.

 

Deixa-la refredar a la nevera. Pots servir-la donant-li forma amb un motllo i decorant-la amb algunes gambetes, una mica de tonyina, uns grans de blat de moro i el rovell de l’ou  passat per un colador.

 

Cuina Ensalada de gambetes i tonyina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits