Amanida de mongetes amb vinagreta tàrtara

Amanida de mongetes amb vinagreta tàrtara

Recepta d’amanida de llegums. Per a una dieta saludable!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 g de cogombres en vinagre
  • •   4 ous
  • •   60 g d’olives negres sense pinyol
  • •   50 ml d’oli d’oliva
  • •   20 ml de vinagre
  • •   10 g de mostassa en gra
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Bull la mongeta, directament congelada, uns 12 minuts en aigua salada. Refreda-la en un recipient amb aigua i gel o sota l'aixeta amb aigua freda. Escorre-la i reserva-la a la nevera.

 

Posa els ous en un cassó, cobreix-los d'aigua amb un punt de sal i unes gotes de vinagre. Bull-los 8 minuts, treu-los del foc, deixa'ls refredar i pela'ls. Obre'n dos per la meitat, separa la clara del rovell, pica cada cosa per separat i reserva-ho.

 

Talla a rodanxes molt fines els cogombres en vinagre i reserva'ls. Talla a quarts les olives negres sense pinyol.

 

En un got gran posa-hi l'oli d'oliva, el vinagre, la mostassa, el julivert i l'all directament congelats, un punt de sal i un polsim de pebre. Tritura-ho tot. Un cop triturat afegeix la ceba trossejada directament congelada, la clara picada, el rovell picat i les rodanxes de cogombre.

 

En un bol, posa-hi la mongeta cuita i amaneix-ho amb la vinagreta i les olives. Pots decorar l'amanida amb la resta d'ous cuits tallant-los per exemple, a quarts o a rodanxes.

 

Cuina Amanida de mongetes amb vinagreta tàrtara amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits