Espinacs amb salmó

Espinacs amb salmó

Espinacs amb beixamel i salmó fumat. Una recepta exquisida!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
370 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1/2 litre de llet
  • •   30 g de mantega
  • •   20 g de farina
  • •   40 g de formatge ratllat
  • •   40 g d’ametlla picada
  • •   Pebre blanc
  • •   Nou moscada
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els espinacs a la nevera, en una safata amb reixeta o, si vols anar més ràpid, descongela'ls al microones, en una safata amb reixeta amb el programa de descongelació.

 

Descongela el salmó a la nevera o, si vols anar més ràpid, submergit en aigua freda dins del mateix envàs.

 

Per fer la beixamel, desfés la mantega al foc en un cassó i barreja-hi la farina. Un cop tinguis una pasta homogènia, ves afegint la llet bullent a poc a poc fins que la massa l'absorbeixi. Finalment, salpebra-ho i assaona-ho amb una mica de nou moscada.

 

En una safata de forn, reparteix una quarta part de la beixamel, disposa-hi la meitat dels espinacs i salpebra-ho. A sobre, reparteix les làmines de salmó fumat i cobreix-ho amb la resta d'espinacs. Cobreix-ho amb la beixamel, el formatge ratllat i les ametlles i escalfa-ho i gratina-ho al forn.

 

Cuina Espinacs amb salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits