Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Espinacs amb salmó
Deixa descongelar els espinacs a la nevera, en una safata amb reixeta o, si vols anar més ràpid, descongela'ls al microones, en una safata amb reixeta amb el programa de descongelació.
Descongela el salmó a la nevera o, si vols anar més ràpid, submergit en aigua freda dins del mateix envàs.
Per fer la beixamel, desfés la mantega al foc en un cassó i barreja-hi la farina. Un cop tinguis una pasta homogènia, ves afegint la llet bullent a poc a poc fins que la massa l'absorbeixi. Finalment, salpebra-ho i assaona-ho amb una mica de nou moscada.
En una safata de forn, reparteix una quarta part de la beixamel, disposa-hi la meitat dels espinacs i salpebra-ho. A sobre, reparteix les làmines de salmó fumat i cobreix-ho amb la resta d'espinacs. Cobreix-ho amb la beixamel, el formatge ratllat i les ametlles i escalfa-ho i gratina-ho al forn.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo