Pastís de choclo

Pastís de choclo

Recepta de pastís de choclo. Un postre sa i fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
40 min
Primer plat
230 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   100 g olives sense pinyol
  • •   50 g de panses
  • •   2 ous durs
  • •   Pebre vermell o bitxo
  • •   Sal iodada i oli d’oliva
  • •   Pebre negre
Preparació Mostrar Mostrar

Bull o cou al vapor el blat de moro, directament congelat, durant uns 8 minuts. Un cop cuit i escorregut, passa-ho per la batedora fins a obtenir un puré.

 

Posa al fons d'una safata de forn les olives, les panses (millor si abans les deixes una estoneta en remull en aigua tèbia) i els ous durs tallats a quarts.

 

En una paella sofregeix la ceba directament congelada a foc baix i, quan comenci a estar transparent, afegeix-hi el puré de blat de moro i l'alfàbrega. Salpebra-ho (si t'agrada picant, també hi pots posar una mica de pebre vermell o bitxo).

 

Cobreix els ingredients de la safata del forn amb la barreja de blat de moro i gratina-ho.

 

Cuina Pastís de choclo amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits