Gaspatxo amb alvocat, formatge fresc i alfàbrega

Gaspatxo amb alvocat, formatge fresc i alfàbrega

Recepta de gaspatxo amb alvocat. Fàcil de preparar i econòmica!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   150 g de formatge fresc
  • •   500 g de tomàquets molt madurs
  • •   75 g de cogombre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar l’alvocat a la nevera i mentrestant posa l'alfàbrega amb una mica d’oli.

 

Neteja els tomàquets i pela el cogombre, posa-ho tot junt en un vas triturador juntament amb un got d’aigua, l’all directament congelat, sal, una mica de pebre, un raig d’oli d’oliva i un rajolí de vinagre, tritura-ho i passa-ho per un colador.

 

Rectifica de sal si fa falta i guarda-ho a la nevera ben fred. Talla en dauets l’alvocat i el formatge fresc.

 

Disposa el gaspatxo als bols, afegeix-hi els dauets d’alvocat i de formatge fresc i amaneix-ho amb l’oli d’alfàbrega.

 

Cuina Gaspatxo amb alvocat, formatge fresc i alfàbrega amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits