Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gaspatxo amb alvocat, formatge fresc i alfàbrega
Deixa descongelar l’alvocat a la nevera i mentrestant posa l'alfàbrega amb una mica d’oli.
Neteja els tomàquets i pela el cogombre, posa-ho tot junt en un vas triturador juntament amb un got d’aigua, l’all directament congelat, sal, una mica de pebre, un raig d’oli d’oliva i un rajolí de vinagre, tritura-ho i passa-ho per un colador.
Rectifica de sal si fa falta i guarda-ho a la nevera ben fred. Talla en dauets l’alvocat i el formatge fresc.
Disposa el gaspatxo als bols, afegeix-hi els dauets d’alvocat i de formatge fresc i amaneix-ho amb l’oli d’alfàbrega.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo