Suflé de bròquil i coliflor amb formatge emmental

Suflé de bròquil i coliflor amb formatge emmental

Deliciosa recepta de bròquil i coliflor. Cuina ràpida i variada!

Dificultat Baixa
60 min
Primer plat
490 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 g de farina
  • •   60 g de mantega
  • •   60 ml de llet
  • •   100 g de formatge emmental ratllat
  • •   5 rovells d’ou
  • •   8 clares d’ou
  • •   Pebre blanc mòlt
  • •   Nou moscada
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Bull uns 6 minuts la barreja de bròquil i coliflor, directament congelada, en aigua salada. Escorre-la i reserva-la.

 

Unta amb mantega quatre motlles individuals que puguin anar al forn (terrissa o ceràmica). En una cassola fon la mantega i afegeix la farina remenant constantment, la llet, la sal, la nou moscada i el pebre blanc mòlt, i deixa-ho coure 12 minuts a foc lent. Retira-ho del foc i posa-hi el formatge ratllat i els rovells d'ou, i remena-ho durant 2 minuts.

 

Bat a punt de neu les clares i afegeix-les amb molta cura a la barreja anterior, remenant sempre de baix cap a dalt. Col-loca la barreja en els motlles només fins a la meitat, afegeix-hi el bròquil i la coliflor i cobreix-ho amb la resta de la barreja. Posa-ho al forn, prèviament calent a 175ºC, uns 40 minuts i serveix-ho immediatament.

 

Cuina Suflé de bròquil i coliflor amb formatge emmental amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits