Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Suflé de bròquil i coliflor amb formatge emmental
Bull uns 6 minuts la barreja de bròquil i coliflor, directament congelada, en aigua salada. Escorre-la i reserva-la.
Unta amb mantega quatre motlles individuals que puguin anar al forn (terrissa o ceràmica). En una cassola fon la mantega i afegeix la farina remenant constantment, la llet, la sal, la nou moscada i el pebre blanc mòlt, i deixa-ho coure 12 minuts a foc lent. Retira-ho del foc i posa-hi el formatge ratllat i els rovells d'ou, i remena-ho durant 2 minuts.
Bat a punt de neu les clares i afegeix-les amb molta cura a la barreja anterior, remenant sempre de baix cap a dalt. Col-loca la barreja en els motlles només fins a la meitat, afegeix-hi el bròquil i la coliflor i cobreix-ho amb la resta de la barreja. Posa-ho al forn, prèviament calent a 175ºC, uns 40 minuts i serveix-ho immediatament.
Que fàcil que és menjar bé