Potatge de cigrons amb bacallà

Potatge de cigrons amb bacallà

El nostre suggeriment de com fer un potatge de cigrons amb bacallà pas a pas.

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
440 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 g de tomàquet pelat a daus
  • •   1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   2 gots de brou vegetal o d’aigua
  • •   2 ous durs
  • •   40 ml d’oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el bacallà en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Prepara un sofregit: escalfa l'oli i sofregeix-hi la ceba directament congelada durant 5 minuts. Afegeix-hi l'all i el tomàquet directament congelats i cuina-ho a foc suau 6-7 minuts més, remenant-ho de tant en tant.

 

Afegeix-hi el potatge de cigrons directament congelat, el pebre dolç vermell, sal i pebre, cobreix-ho amb el brou o l'aigua i cuina-ho tapat durant 15 minuts.

 

Afegeix-hi el bacallà i acaba la cocció durant 3-4 minuts més. Serveix-ho ben calent amb els ous durs trossejats dins el potatge.

 

Cuina Potatge de cigrons amb bacallà amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits